2016-2017

Nissi kooli rahvatantsuringi lapsed käisid Kose Kultuurikeskuses tantsupeo II ettetantsimisel

Moe-show “Valge versus must”

Milline oleks elu siis, kui kaovad kõik värvid ning alles jäävad vaid valge ja must? Seekordne moe-show näitas ilmekalt, et ka must-valges maailmas võib elu olla särav ja glamuurne. Viimsete detailideni läbimõeldud kogupereüritus tõi lavalaudadele fantaasiarikkad kostüümid ning väga erilise varjuteatri.

« kohta 9 »

Moe-show videod on leitavad Nissi Põhikooli Youtube’i kanalilt (klõpsa siia).

Talvepäev 2017

26. veebruaril toimus Nissi kooli hoolekogu ja õpilasesinduse eestvedamisel vahva Talvepäev, kus nauditi ilusat lumist ilma ning tehti ühiselt sporti. Sooja andis maitsev supp ja soe tee.

Aitäh meeleolukate fotode eest Elinale, Merikesele ja Enekenile!

26. veebruaril toimus Nissi Põhikooli hoolekogu ja õpilasesinduse algatusel Talvepäev, kus tehti sporti ja nauditi mõnusat talveilma.

« kohta 5 »

EV99 aktus


« kohta 3 »

Nissi kooli 3. klassi meeskond Sauel õpioskuste olümpiaadil

Loodusõppepäevad keskkonnahariduskeskustes – 1. ja 2. klass Eesti Loodusmuuseumis, 3. klass Energia Avastuskeskuses

« kohta 2 »

Nissi Põhikooli rahvatantsuringi lapsed tantsupeo “Mina jään” I ettetantsimisel Kose Kultuurikeskuses

Nissi Põhikooli rahvatantsuringi lapsed käisid täna Kose Kultuurikeskuses tantsupeo “Mina jään” I ettetantsimisel. Meie tantsijaid juhendab Helena Mõistlik.


Avatud tundide nädal

« kohta 10 »

Esimene päev

Algas avatud tundide nädal. 4. ja 9. klassil toimusid muusikateraapia tunnid, õpetajaks oli Margit Aava. 4. klassi inglise keelt andis tubli noormees Ander Aava. 3. klassi õpetajaks oli täna meie endine huvijuht Evelyn Tammaru ning 2. klassi tööõpetuse tunnis meisterdati Kristel ja Priit Orutalu juhendamisel linnusöögimajakesi. 1. klassi õpilased uurisid Eneken Maripuu juhendamisel Riisipere lasteaia õuesõppe klassis kodumaiseid linnuliike. Kairi Kuusemets ja Merje Juhken meisterdasid 4. klassi tööõpetuse tunnis helkurmärke. Suures vahetunnis käis külas Ott Jeeser Nissi Valla Kultuurikeskusest, kes tutvustas peatselt Riisipere kultuurimajja loodava noortetoa ideed ja sellel kolmapäeval toimuvat videomängude üritust Kultraman. Õhtuses tehnoloogiaringis oli tubliks abiliseks Priit Orutalu.

Koolipere rõõmustab, et lastevanemad on juba esimesel päeval aktiivselt kasutanud võimalust külastada koolitunde. Suur tänu külalisõpetajatele!

Teine päev

Avatud tundide nädala teisel päeval oli koolimaja täis reibast trummipõrinat, sest Reigo Ahven õpetas nii suurtele kui väikestele särtsakaid rütme. Väikeklassis käis eesti keele ja matemaatika tunnis külas Regina Lebedeva ning vabatahtlik Urve Koobak Päästeteenistusest. 4. klassi lapsed mängis koos Reelika Väliga kõikide õppeainete kohta koostatud Kuldvillakut ning maalisid kunstiõpetuse tunnis koos portugaalase Pauloga pilte.

Tähtis päev oli 6. klassil, sest nende esinemisõpetuse tunnid lõppesid kursuse kõne ettekandmisega. Kohal oli nii Nissi vallavanem Peedo Kessel, kui kooli juhtkond. Meie pisikesed rahvatantsijad aga käisid täna Kosel tantsupeo I ettetantsimisel.

Kolmas päev

Algklassid käisid täna väljasõidul. 1. ja 2. klass külastasid loodusmuuseumi ning 3. klass Energia Avastuskeskust. Väljasõidud said teoks tänu KIK-i toetusele. Vaata pilte kodulehe galeriist.

Koolimajas aga jätkus avatud tundide nädal. 9. klass külastas Nissi kooli vilistlane Hannaliina Rakovitš ja rääkis oma osalemisest teadusvõistlusel Rakett 69. 5. klassi loodusõpetuse tundi andis täna Kuldar Kutti, tunni teemaks oli reostus, kalapüük ja kalakaitse. 4. klassi liiklusõpetus toimus seekord arvutiklassis. Juhendajaks oli sedapuhku meie kooli haridustehnoloog Reelika, kes võttis liiklusmärkide õppimiseks appi põneva Kahooti keskonna.

Neljas päev

Neljapäeva tõi mängulusti Meelis Looveer, kes 2., 3., 8. ja 9. klassile lauamänge tutvustas. Ühtlasi täienes ka kooli lauamängude hulk, mis edaspidi vahetunde sisukamaks muuta aitavad. 3. klassi õpilased valmistas Eneken Maripuu juhendamisel ka ise väga vahvad lauamängud ja proovisid kohe järele, milline neist sai kõige parem. 7. ja 8. klassile tuli külla hobifotograaf Ringa Kedelauk, kes rääkis huvitavaid fakte ööfotograafiast ja loodusfotode tegemisest. Meie kooli haridustehnoloog andis lisaks väikseid näpunäiteid algajale nutifotograafile. Neljapäeval olid õpetajateks ka mõned õpilased. Marcus Haljasoks (5. kl) proovis õpetaja ametit juba teist aastat järjest ning tutvustas 6. klassile origamitehnikat. Teemadeks olid jutupaunik, veepomm, samuraikiiver e kabuto ja näpuloomad. Karl-Erik Viikmäe (5. kl) aga andis 5ndikele inglise keeles matemaatikatundi.

Lisaks toimus 8. klassile töötukassa loeng ning 9. klassile tutvustati koolidesse kandideerimist. Päeva lõpetas Margit Aava lõõgastav muusikateraapiatund õpetajatele.

Viies päev

Avatud tundide nädala viimasel päeval käis väikeklassis tundi andmas Herly Talvet, kes meisterdas koos väikeklassi lastega lindude söögipalli hoidjaid. Tiia Tõll rääkis 2. ja 4.klassile lastekaitsest, laste õigustest ja oma tööst lastekaitse spetsialistina. Lea Jants külastas 5. klassi ajalootundi, jututeemaks olid Eesti rahvariiete ajalugu.

Ühtekokku külastas avatud tundide nädalal koolimaja 25 külalist, külalisõpetajate antud tunde oli samuti üle 20. Suur-suur tänu kõikidele külalisõpetajatele huvitavate ja sisukate tundide eest!

Maastikumäng avatud tundide nädala jälgedes

Aktiivseid lapsevanemaid ja huvitavaid külalisi sai avatud tundide nädalasse nõnda palju, et üks tegevus tuli järgmisesse nädalasse paigutada. Nii mängisidki 2. klassi lapsed sellel esmaspäeval Kristel ja Priit Orutalu ning Edgar Verneri juhendamisel põnevat maastikumängu. Mängus oli 14 erinevat kooli territooriumile paigutatud punkti, kus tuli lahendada matemaatika, loodusõpetuse ja eesti keelega seonduvaid ülesandeid. Eriti meeldis lastele suure sirkliga ringi joonistada. Lisaks räägiti hügieeni olulisusest ning  boonusena lisandus liikumine värskes õhus. 

Tehnoloogiaring – need vahvad masinad

Stiilipäev

« kohta 3 »

Jõulud 2016


« kohta 7 »

Robotex 2016

« kohta 4 »

Nutitund läbi Skype’i silla

Playbox – Vene muusika eri

Playboxi videod on leitavad Nissi Põhikooli Youtube’i kanalilt (klõpsa siia).

« kohta 8 »

 

 

 

 

 

 

 

Nissi koolimaja 10

« kohta 7 »

 

Õpetajatepäev

« kohta 17 »

Liikumisnädal Nissi koolis

 

Nissi kool sai esimesed robotid

6. september oli taas üks vahva päev, sest Robotexi infopäeval (neid toimus üle Eesti õige mitmeid) anti Edisoni robotid kätte ka meie koolile. Infopäeval tutvustati detsembris saabuvat Robotexi võistlust ning huvilised said uudistada erinevaid roboteid.

 

Esimese koolipäeva aktus

« kohta 5 »